AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen geleneksel bayramlaşma programı, Karabük’te geniş katılımla gerçekleştirildi. İl teşkilatı mensupları, milletvekilleri, belediye başkanları ve partinin farklı kademelerinden temsilciler bir araya geldi.
Bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda Türkiye’nin hedefleri, teşkilat çalışmaları ve yerel hizmetler öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
Bayramlaşma programında açılış konuşmalarını yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Karabük’ümüz için çalışmaya, hemşehrilerimize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, Karabük’te vatandaşlara yönelik hizmetlerin artırılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu lider diplomasisi, kararlı duruşu ve güçlü vizyonunun Türkiye’yi sadece bölgesinde değil, küresel ölçekte de söz sahibi bir ülke haline getirdiğini vurguladı. Şahin ve Keskinkılıç, Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çekerek, bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için teşkilatın güçlü bir şekilde çalışmasının önemini ifade etti.
Önceki dönem AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, önceki dönem Milletvekili Cumhur Ünal ve önceki dönem bakan yardımcısı, Milletvekili Mehmet Ceylan ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Gündoğdu da bayramlaşma programında konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu da AK Parti teşkilatının bayramlaşma törenine katıldı.
Programa, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, önceki dönem Milletvekili Cumhur Ünal, önceki dönem bakan yardımcısı ve Milletvekili Mehmet Ceylan, önceki dönem AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gündoğdu, belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz ve partinin teşkilat kademeleri ile vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programı, konuşmaların ardından partililer ve vatandaşların bayramlaşmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Kalan Karakter: