Karabük’te kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin çarpması sonucu motosikletlinin yaklaşık 36 metre sürüklenerek ağır yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Kaza, saat 23.40 sıralarında Karabük-Kastamonu kara yolu 100. Yıl Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Kadir G. yönetimindeki 78 AC 813 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak 100. Yıl Mahallesi’ne dönüş yapan Mısır uyruklu Samir Mujadadi (19) idaresindeki 78 MA 0860 plakalı motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 36 metre sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Samir Mujadadi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın ardından otomobil sürücüsü Kadir G. ile araçta bulunan 2 kişinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin kırmızı ışıkta geçerek motosiklete çarptığı, çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği ve kavşaktan geçen başka bir motosikletlinin ise kazadan son anda kurtulduğu görüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: